Landskampioen Abiant Lycurgus op bezoek bij jarige VV Rolde

ROLDE

Volleybalvereniging Rolde, die dit jaar haar vijftigste verjaardag viert - is er bijzonder trots op dat ze 3 september Landskampioen Abiant Lycurgus op bezoek krijgt. VV Rolde organiseert deze dag diverse clinics, en er zijn topwedstrijden.

De bewoners van Stichting de Trans starten vanaf 12.30 uur het programma met een clinic G-Volleybal. Waarna Sportclub Bartje en FDS Sneek het stokje overneemt met een clinic zitvolleybal. Deze voor velen onbekende variant van volleybal is zeer spectaculair om te zien. Zo is de techniek anders en is de snelheid vele malen hoger dan het bekende volleybal. De spelers van Abiant Lycurgus geven aansluitend een aantrekkelijke clinic voor de jeugd van 6 tot 18 jaar. Na de clinics is het tijd voor de wedstrijden van Sportclub Bartje met als tegenstander het zitvolleybalteam FDS (Fit door Sport) uit Sneek. Daarna zal het team van Abiant Lycurgus een volwaardige wedstrijd tegen Draaisma Dynamo uit Apeldoorn spelen. Het belooft een mooie happening te worden met leuke gevarieerde clinics, topniveau wedstrijden en een volle zaal met enthousiast publiek. Als locatie is gekozen voor Sporthal de Boerhoorn te Rolde. Men rekent op minstens 500 toeschouwers uit Rolde en omgeving. Het feestelijke, sportieve programma begint om circa 12.30 en sluit af met een feestelijk avond tot in de late uurtjes.

Auteur

admin