FC Skid Zomerspektakel op camping De Vledders

VLEDDER

Net als voorgaande jaren heeft skidkinderopvang gedurende alle weken van de zomervakantie (week 29 tot en met 34) een veld op camping De Vledders afgehuurd.

Daardoor ligt er een speciaal aanbod voor alle BSO kinderen van skidkinderopvang: zij kunnen tijdens de zomervakantie als ze naar de BSO komen genieten van “een vakantie week ” op de camping...! Speciaal voor deze weken heeft skidkinderopvang een grote tent met alle voorzieningen erin geplaatst. Uiteraard worden er elke dag leuke activiteiten georganiseerd op de camping; van speurtochten tot hutten bouwen, van paarden verzorgen tot broodjes bakken, genoeg te doen dus… Dat het Zomerspektakel een succes is blijkt wel uit het feit dat ouders hun eigen vakantie zelfs al afstemmen op onze planning. Op die manier hoeven hun kinderen niets te missen van het Zomerspektakel. Het motto van skidkinderopvang is “BSO tijd, is vrije tijd”, en op deze manier wordt het wel heel erg leuk om tijdens de vakantie naar de BSO te gaan.

Auteur

Albert-Jan Garama