Kiekdag bij Calendula Assen

ASSEN

Tuinwinkel Calendula wordt op zaterdag 16 juli om 10.30 uur heropend door natuurkieker Coby Koops.

Aanleiding voor de heropening is dat de afdeling kringloopspullen is vernieuwd en uitgebreid. De tuinwinkel gaat daarom verder onder de naam Calendula, Tuin & Kringloopwinkel. De hele dag is het feest en is er van alles te zien en te doen in de winkel. Calendula vindt het belangrijk om afgedankte spullen een tweede kans te geven. Onlangs kreeg Daat-Drenthe het certificaat voor sociaal en duurzaam ondernemen van stichting Assen voor Assen. De bedrijven van Daat-Drenthe, waaronder Calendula, werken met aandacht voor sociale en maatschappelijke belangen, het milieu en gezonde winst. De winkel is deze dag geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Er zijn activiteiten voor het hele gezin, zoals: - Demonstraties bloemschikken; - Zelfgemaakte didgeridoo’s van berenklauw; - Allerlei activiteiten voor kinderen, zoals bloempotten omgooien en gratis grabbelton; - Diverse stands met sieraden, decoratie, kunstnijverheid e.d.; - Presentatie bijzondere kunst; - Lekker eten: taart, soep, broodjes, quiches; - Versgebakken kniepertjes; - Een terras: koffie en thee met wat lekkers; - Live muziek van “De Muziekdokters”. Calendula zit aan de rand van het ggz-terrein aan de Dennenweg 9 in Assen

Auteur

Albert-Jan Garama