​Inge van Calkar met band bij Nijend24

ANDEREN

Inge van Calkar speelt 23 juli bij Nijend24 Anderen. Inge van Calkar, een stoere zangeres zal het podium niet zal betreden zonder haar elektrische gitaar. Met haar ruigere alternatieve popnummers en haar lichte stem weet ze samen met haar band de hele zaal te imponeren.

De Groningse van Calkar is zeker geen onbekende meer in de muziekwereld. Op vijftienjarige leeftijd vormde zij jarenlang een band met Sanne Hans. Van Calkar ging verder in een nieuwe band onder de naam ZaZa en stond hiermee op Eurosonic-Noorderslag, werd 3FM serious talent en stond in DWDD. In 2013 deed Van Calkar mee aan het tweede seizoen van De Beste Singer-Songwriter. Na een succesvolle lancering van haar debuut​​album in januari 2014 in een uitverkocht VERA Groningen, ligt de focus eind 2015 op het ontwikkelen van een tweede album dat zij maakt met de succesvolle producer Reyn Ouwehand. ​Het optreden begint om 20.0 uur, entree euro 15. Meer informatie​ ​en reserveren​ ​op​ ​www.nijend24.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama