Honderdste verjaardag

ROLDE

Aaf Frieling-Wibbens is afgelopen woensdag 6 juli 100 jaar geworden. Ze vierde haar verjaardag met onder andere met de bewoners van zorgcentrum de Wenning in Rolde en goede vrienden en bekenden.

Feest was het! Burgermeester Eric van Oosterhout van de gemeente Aa en Hune kwam langs met een bloemstuk, en bleef gezellig koffiedrinken. Ook werd een brief bezorgd namens de Koningin en Koningin, bloemen van de Commissaris van de Koning namens het Provinciaal Bestuur, van CVB Groningen en het Zilveren Kruis. Nog meer bezoek kwam vanuit de Jacobuskerk. Als verrassing waren ook nog De Heeren van Stand uitgenodigd. De zondag daaropvolgend deed ze het nog eens dunnetjes over met kinderen, klein- (8) en achter (13) kleinkinderen en naaste familie. Foto Anneke Brinkman-Frieling.

Auteur

Albert-Jan Garama