Opbrengst Midnightwalk naar Stichting Leergeld

ASSEN

De organisatie van de achtste editie van de Rabo Midnightwalk, de leukste avondwandeling van Assen, heeft voor dit jaar een nieuw goed doel gevonden waaraan de opbrengst besteed zal worden. Dit jaar is dat Stichting Leergeld Noord-Drenthe. De stichting steunt schoolgaande kinderen (4 tot 18 jaar) van ouders met lage inkomens omdat ze vindt dat alle kinderen mogen meedoen. De Stichting gaat het geld besteden in Assen en omgeving aan schoolspullen zoals laptops en tablets. Rotary Club Assen-Noord vindt dit een mooi streven en ondersteunt de initiatieven vanuit de Midnightwalk. De wandeling heeft een lengte van ongeveer 7 kilometer, de start is bij De Nieuwe Kolk. Zoals elk jaar is de route en het programma weer vernieuwd. Tijdens de wandeltocht worden de deelnemers verrast door ruim 20 verschillende optredens, leuke acts en bijzondere belevenissen. De tocht wordt gehouden op 9 september dit jaar. Inschrijven www.midnightwalk.nl.


Auteur

Redacteur