Geslaagde eerste editie van Boet’n Pop Rolde

ROLDE

De eerste editie van Boet’n Pop is, ondanks een regenachtig begin, zeer goed verlopen. De Rolder Activiteiten Stichting (RAS) kijkt zeer tevreden terug op een mooie dag en is vast van plan van Boet’n Pop een jaarlijks terugkerend evenement van formaat te maken.

De bezoekersaantallen voor de eerste editie passen bij de verwachtingen van een nieuw evenement. De festivalgangers die de weg echter al wel wisten te vinden naar Boet’n Pop, werden getrakteerd op een mooi en zeer gevarieerd muzikaal programma. Zowel de bezoekers als de bands waren zeer te spreken over de primeur van Boet’n Pop. De organisatoren van Boet’n Pop hebben veel complimenten in ontvangst mogen nemen over de kwaliteit van de bands, de opbouw van het programma en de algehele organisatie. Motivatie genoeg dus om alvast plannen te gaan maken voor een vervolg die er, als het aan de RAS ligt, zeker gaat komen. Er worden nu al voorbereidingen getroffen om in 2017 een tweede editie te organiseren. De RAS hoopt dan opnieuw een mooi programma neer te kunnen zetten.

Auteur

Albert-Jan Garama