Sleuteloverdracht koopappartementen Nijlandstaete

ASSEN

Wethouder Albert Smitheeft 8 juli namens de projectontwikkelaar de sleutel van een van de eerste 39 luxe koopappartementen in Nijlandstaete overhandigd aan de nieuwe eigenaar, de familie Spoelman.

Daarmee is een nieuw startschot gegeven aan het ‘anders wonen’ aan de Nijlandstraat in Assen. De bouw van alle appartementen is inmiddels afgerond. “Nijlandstaete geeft allure aan de binnenstad. Dat is precies zoals we het bedoeld hadden”, aldus wethouder Albert Smit. Makelaar Bram Schoon van HuitingSchoon Woningmakelaars uit Assen is trots op het luxe appartementencomplex aan de Florijnas, de nieuwe stadsboulevard van Assen. “Wat Nijlandstaete echt anders maakt, behalve de bouwstijl en indeling van de appartementen, is de ligging aan Het Kanaal, met uitzicht over de Blauwe Klap en het Havenkwartier.” In Nijlandstaete zijn twee modelwoningen ingericht, die op afspraak zijn te bezichtigen. Ook kan een kijkje worden genomen in het appartement waar de belangstelling naar uit gaat. Meer informatie is te vinden op www.nijlandstaete-assen.nl of te verkrijgen bij HuitingSchoon Woningmakelaars, telefoon 0592-390321. Op de foto: de heer en mevrouw Spoelman (rechts) kregen van wethouder Albert Smit en Ellis Dijkstra (namens de ontwikkelaar) een cheque en de sleutel overhandigd van het eerste, nieuw verkochte appartement in Nijlandstaete.

Auteur

admin