Gewonde bij steekpartij in Assen

ASSEN

Bij een steekpartij in Assen raakte in de nacht van zaterdag op zondag een 35-jarige inwoner van Beilen gewond.

De man werd op een parkeerterrein aan de Van Swinderenhof neergestoken na een ruzie over gestolen mobiele telefoons. De inwoner van Beilen was op een feestje in een nabijgelegen flat. Getuigen vertelden dat drie mannen het feestje eveneens korte tijd bezochten, waarna meerdere telefoons misten. Op het parkeerterrein wist een aantal feestgangers het trio te achterhalen. Er volgde een confrontatie, waarbij de 35-jarige man werd neergestoken. De inwoner van Beilen is met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het UMCG in Groningen. De politie heeft twee verdachten, een 38-jarige inwoner van Assen en een 40-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, aangehouden. Naar een mogelijke derde verdachte wordt nog onderzoek gedaan.

Auteur

Redactie Digitaal