Tweede netwerk bijeenkomst ‘JobIN Zaterdag Kracht’

ASSEN

De tweede netwerkbijeenkomst van JobIN Zaterdag Kracht is 9 juli. Na het succes van de eerste bijeenkomst is in overleg met de aanwezigen besloten tot een volgende bijeenkomst.

En een succes was het die eerste bijeenkomst! Hoewel de opkomst (nog) niet groot was waren de reacties enthousiast. “Je krijgt weer een nieuwe kijk op dingen, je komt uit je negatieve denkpatroon” was een van de commentaren na afloop. Daarnaast zijn als een direct gevolg van de eerste bijeenkomst twee van de werkzoekenden inmiddels aan het werk. “Het was mooi om te zien dat tijdens de eerste bijeenkomst er mensen aanwezig waren met heel diverse achtergronden.” Aldus Pascal Petri van JobIN personeelsdiensten “Zo kreeg een pas afgestudeerde WO’er positieve feedback van een ervaren metaalbewerker. Er was chemie tussen de verschillende mensen en je zag dat mensen opnieuw in hun kracht kwamen.” Dit unieke evenement is opgezet als netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Op de JobIN Zaterdag Kracht bijeenkomsten kunnen werkzoekenden bij JobIN Personeelsdiensten midden in Warenhuis Vanderveen te Assen terecht om andere werkzoekenden te ontmoeten, elkaar als klankbord te gebruiken en om elkaar van tips te voorzien. Maar vooral om elkaar positief te stimuleren. Na de bijeenkomst kan men zich meteen persoonlijk inschrijven. Neem je CV mee! Zaterdag 9 juli van 10.00 tot 12.00 in het hart van Warenhuis Vanderveen.

Auteur

Albert-Jan Garama