Zomerconcert panfluit en orgel in Rolde

ROLDE

Panfluitiste Noortje van Middelkoop en organist Harm Hoeve geven 15 juli een zomerconcert in de Jacobskerk van Rolde. Zij spelen vrolijke muziek afkomstig uit allerlei landen.

Noortje en Harm vormen al jaren een muzikaal duo met panfluit, orgel en piano. Bezoekers kunnen luisteren naar bekende hymns, klassieke werken en muziek van Hongarije, Italië, Frankrijk en Rusland. Verder spelen Noortje en Harm eigen composities en populaire muziek, zoals Conquest of Paradise in een uitvoering met contrabaspanfluit. Voorafgaand aan het concert geeft Noortje om 19.30 uur een mini workshop “Playing Pipes”, waarbij bezoekers van het concert zélf kunnen proberen een panfluit pijp aan te blazen. Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn vanaf 19.15 uur verkrijgbaar aan de kerkzaal (Kerkbrink 5). De toegang is euro 10 voor volwassenen en euro 5 voor kinderen tot en met 16 jaar. Gezinskaarten kosten euro 30 (maximaal twee volwassenen). Meer informatie: www.noortjevanmiddelkoop.nl of www.harmhoeve.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama