'Ik heb hier echt mijn passie in gevonden'

ASSEN

Sander Arends (43) begon februari dit jaar als vestigingsmanager bij Kroezon Zonweringen. Hij kwam thuis te zitten na jaren gewerkt te hebben in de oliebranche en kreeg onverwachts de mogelijkheid om bij Kroezon aan de slag te gaan. Dit pakte hij met beide handen aan. Volgens Arends een hele uitdaging, maar zeker de juiste keuze.

‘’Ik heb hier echt mijn passie in gevonden. Omdat ik uit een compleet andere branche kom was het even omschakelen, maar ik vind het ontzettend leuk. Het werk is divers, net als de mensen die hier komen. Ons voornaamste doel is om goede kwaliteit neer te zetten en de klant tevreden te zien. Hun glimlach als eindproduct, dat is het allermooist. We zien regelmatig mensen terugkomen en de reacties zijn positief. Dat geeft vertrouwen.’’ Exclusiviteit Volgens Arends is een passende oplossing vinden voor de klant, een leuke uitdaging. ‘’Ik denk mee en stuur ze aan in hun wensen, maar de beslissing maken ze zelf. Er is voor ieder iets passends. We bieden onder andere buitenjaloezieën, zonweringen, terrasoverkappingen, markiezen en horren aan. We hebben het volledige assortiment. Daarnaast werken we met een aantal exclusieve merken en proberen we met de tijd mee te gaan. We hebben sinds een maand een nieuwe houten terrasoverkapping met glas. Dat heeft niet iedereen.’’ Gemoedelijkheid ’s Ochtends is de vestigingsmanager te vinden bij de klant thuis, voor het maken van offertes en om de projecten op te meten. ‘’En van dinsdag- tot en met vrijdagmiddag sta ik in de showroom. Net als op zaterdag, maar dan ben ik er de hele dag te vinden. Het is een wisselwerking. Kroezon Zonweringen is een echt familiebedrijf dat gemoedelijkheid uitstraalt naar de klant. We gaan nooit eerder weg dan dat de klant tevreden is. We staan voor hoogwaardige producten en kwaliteit.’’

Auteur

Albert-Jan Garama