Zeskamp voor inwoners schoolkring Zeijen

ZEIJEN

Dit jaar wordt de jaarlijkse zeskamp Zeijen al voor de 38e keer georganiseerd. Na een jaar waarin we dachten dat de zeskamp niet meer leefde, hebben zich nu elf ploegen aangemeld voor de zeskamp.

,,Wij als zeskamp organisatie zijn hier uitermate tevreden mee. Wij doen het tenslotte voor de inwoners van de schoolkring Zeijen. Wij als organisatie kunnen wel allerlei leuke spelopdrachten bedenken, maar als er geen deelnemers zijn dan kunnen wij niets organiseren. Wij zijn dan ook blij met het aantal ploegen en we gaan op 8 juli een leuke en sportieve zeskamp organiseren." ,,De organisatie heeft dit jaar weer leuke spelopdrachten bedacht die door een ieder goed te doen zijn. Bij de spelopdrachten komen alle facetten aan de orde. Het gaat niet alleen om kracht en snelheid, maar ook behendigheid en creativiteit komen aanbod. Daarnaast hebben we een denkronde. Dit is een leuk, maar door sommigen een gevreesd onderdeel van de zeskamp. De uitslag van de denkronde is al eens van invloed geweest op de einduitslag. Dit jaar gaan we de denkronde anders doen. Het blijft nog een verrassing, maar de ploegleiders zullen hier binnen kort nader over ingelicht worden." Dit jaar hebben elf ploegen zich opgegeven voor de zeskamp. Elke ploeg bestaat uit 10 personen. Er zijn dus tijdens de zeskamp weer veel inwoners van de schoolkring actief bezig. Ieder jaar wordt er weer fel gestreden om de felbegeerde Boermarkebeker. De zeskamp is op 8 juli op de brink bij café Hingstman, Hoofdstraat 18 te Zeijen. We beginnen om 19.00 uur en de toegang is gratis.

Auteur

Albert-Jan Garama