Maurice (13) uit Assen ontmoet Enzo Knol

Assen

Nederlands bekendste vlogger, Enzo Knol, maakte op vrijdag 1 juli een toer door het land om zijn grootste fans te ontmoeten. In een speciale helikopter ging Enzo Knol op bezoek bij vijf kinderen die allemaal een levensbedreigende ziekte hebben. Hij ging onder andere langs bij de dertienjarige Maurice uit Assen.

Make-A-Wish Nederland organiseerde samen met Enzo Knol een speciale dag om voor deze vijf kinderen hun allerliefste wens in vervulling te laten gaan. Een van die kinderen was Maurice (13). Hij zag zijn allerliefste wens in vervulling gaan. Hij werd verrast met een persoonlijke meet-and-greet met zijn grote held Enzo Knol. Daarnaast reed Maurice een ritje in een echte Ferrari en kreeg hij een DJ-workshop. Maurice heeft een ongeneselijke hersentumor. Afgelopen vrijdag was Maurice weer kind en geen patiënt.

“Enzo Knol is enorm populair. Dat zien wij ook bij de liefste wensen die wij van kinderen binnen krijgen. Jaarlijks krijgen we meerdere wensen binnen om hem te ontmoeten, met hem te vloggen of een game met hem te spelen. Daarom hebben we samen met Enzo Knol besloten om de wenskinderen per helikopter te bezoeken,” legt Bert van Plateringen van Make-A-Wish Nederland uit. Uiteraard zal Enzo Knol een vlog maken van deze bijzondere dag. Overigens is de ontmoeting met Enzo Knol ‘slechts’ een onderdeel geweest van de wensvervulling. Ieder wenskind had een eigen programma op deze dag.


Auteur

Redacteur