Grote variatie aan kunst in Westerbork

Westerbork

Voor het zesde achtereenvolgende jaar wordt in de tuin van het voormalige gemeentehuis aan de Hoofdstraat 16 in Westerbork een  kunstmarkt gehouden worden en wel zondag 17 juli. Hiervoor zijn nog enkele plekken beschikbaar, opgeven kan nog tot 13 juli.

Gezien het succes van voor gaande jaren heeft de Stichting Zomeractiviteiten dit evenement jaarlijks in het programma opgenomen. De kunstmarkt heeft steeds meer naamsbekendheid gekregen en trekt vele kunstenaars uit het gehele land en is niet meer weg te denken in Westerbork. Alle vormen van kunst zijn aanwezig en daarmee is Westerbork op 17 juli een grote openluchtgalerie. Naast dat de kunstenaars exposeren en over hun werk vertellen,zijn de kunstobjecten te koop. De kunstwerken zijn onder andere keramiek, sieraden, bronzen beelden, schilderijen in olieverf, pentekeningen, aquarel, acryl, weefsels, roestvrijstalen objecten. De markt begint om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Voor meer informatie. maryno@concepts.nl. Telefoonnummer 0645042486

Auteur

Cindy Houwen