Sport oriëntatie dag

Assen

 Winkelrijk Marsdijk houdt in samenwerking met Assen Beweegt van de gemeente Assen op zaterdag 3 september weer de sportorientatiedag.

Het enthousiasme groeit met het aantal jaren want nog nooit hebben er zoveel verenigingen zich aangemeld als dit jaar. Op deze dag presenteren maar liefs 22 sportverenigingen zich in en rondom het winkelcentrum. Er zijn diverse kraampjes en er zullen door de verenigingen op gezette tijden demonstraties worden gehouden. De verenigingen die hebben zich al hebben aangemeld zijn: Schemvereniging Desperado, Dansschool Jan Postema, Omnigym, Aikido-Shinkendo Amida, Loopgroep Marsdijk, Boksteam Assen, Miramar, ‘t Kamrad ev. Was u al van plan om te gaan sporten? Deze dag brengt u in contact met sport en de ‘clubs’ die dit aanbiedt. Het evenement vindt plaats tussen 10.00 en 16.00 uur.  Meer informatie kunt u vinden op www.assenbeweegt.nl

Auteur

Cindy Houwen