Dansevenement bij de Citadel

Assen

In samenwerking met de Citadel en Dansstudio Jan Postema, onder leiding van Tessa de Wilde, houdt Sporting Events op zaterdag 9 juli een dansevenement bij de Citadel.

Vanaf 9.30 uur zal het die dag mogelijk zijn voor kinderen tot 18 jaar om zich aan te melden voor een gratis dansclinic van de topdanseressen van Jan Postema. Dit team zal ’s ochtends eerst een dansshow geven, waarna de dames ’s middags de kinderen die zich opgegeven hebben, een clinic geven. Dit eindigt natuurlijk met een optreden van de kinderen en het topteam van Jan Postema. Dit alles zal plaats vinden op het plein bij de Citadel. Ook zal er de hele dag muziek zijn en zullen er kortingskaarten uitgedeeld worden door onze scheidsrechters! Kinderen kunnen zich vanaf 9.30 aanmelden bij een medewerker van Sporting Events.  

Auteur

Cindy Houwen