Primeur Puur Drentse Streekwaogen tijdens Hippisch Holtrijk

Grolloo

Hippisch Holtrijk in Grolloo heeft op vrijdag 1 juli de primeur van de ‘Puur Drentse Streekwaogen’. Een streekwaogen waarmee Puur Drents deze zomer langs evenementen in Drenthe gaat om streekproducten uit Aa en Hunze te verkopen.

Puur Drents Puur Drents is een webshop met streekproducten en -pakketten uit Aa en Hunze. Denk daarbij aan een Op de koffie komen pakket, een Groeten uit Drenthe pakket en een Dierenpakket. 15 ondernemers in Aa en Hunze leveren producten voor deze pakketten. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gaan de webshop runnen. De initiatiefnemer van Puur Drents, Sebraine Meijerink, is druk bezig met de ontwikkeling van de website www.puurdrents.nl. Deze website komt in augustus online. Tot die tijd zijn de pakketten te koop in de ‘Puur Drentse Streekwaogen’. Evenementen Evenementen waar de ‘Puur Drentse Streekwaogen’ de streekproducten en -pakketten gaat verkopen zijn: Hippisch Holtrijk op 1 en 3 juli in Grolloo, de Midsummer Fair op 2 juli in Zeijen, het Wolfeest op 9 en 10 juli in Balloo, de Herfstfair Heide Pracht op 27 en 28 augustus in Dwingeloo, Paard en Erfgoed op 4 september in Boschoord, het Buitenfestival op 18 september bij het Boomkroonpad in Borger en de HerdersFair op 8 en 9 oktober in Balloo.  

Auteur

Cindy Houwen