ZorgZaak verhuist naar de Maasstee

Assen

 Met ingang van heden zal het kantoor in Assen van thuiszorgorganisatie De ZorgZaak gevestigd zijn in gebouw “de Maasstee” (Maasstraat 25) in de wijk Pittelo. Het kantoor van de ZorgZaak was voorheen gevestigd in zorgcentrum de Wijde Blik aan de Van Heuven Goedhartlaan.

Inwoners van Assen e.o. kunnen iedere werkdag van 10.00 tot 12.00 uur terecht aan de Maasstraat voor informatie over thuiszorg, hulpmiddelen, begeleiding etc. Buiten deze openingstijden is het altijd mogelijk om een afspraak te maken. Het telefoonnummer (0592 – 308 512) blijft ongewijzigd. De ZorgZaak is sinds 1993 actief in de regio Drenthe op het gebied van verzorging en verpleging, begeleiding, huishoudelijke verzorging en hulpmiddelen. Voor meer informatie kunt u bellen met de ZorgZaak, 0592 – 308 512 of mailen naar assen@zorgzaak.nl.

Auteur

Cindy Houwen