Podium Zuidhaege presenteert 'vast op Vlieland'

Assen

 Theatergroep de TDM Crew speelt 13 juli de musical ‘Vast op Vlieland’, naar het boek ‘Klem’ van Mel Wallis de Vries in Theater De Schalm bij Podium Zuidhaege in Assen.

‘Vast op Vlieland’ is een voorstelling waarin een VWO 5 klas vast zit op Vlieland, vanwege een zware storm. De poppen zijn pas echt aan het dansen wanneer er een gruwelijke moord wordt gepleegd op een van de leerlingen. Wie is verantwoordelijk voor deze misdaad? De TDM Crew is een groep scholieren tussen 14 en 16 jaar. De TDM Crew: “We konden niet genoeg krijgen van de culturele activiteiten op onze school, het Dr. Nassaucollege Quintus. Dus hebben we een eigen voorstelling gemaakt. De musical is gebaseerd op het boek ‘Klem’ van Mel Wallis de Vries, waar we hebben er natuurlijk wel een eigen twist aan gegeven.” De aanvang van de voorstelling is om 20:00 uur. De entree is 5 euro voor volwassenen en 3 euro tot 18 jaar. De kaartjes zijn te reserveren via: instagram.com/tdm.crew of tdmcrewassen@gmail.com.  

Auteur

Cindy Houwen