Open tennistoernooi TC Smalhorst

Beilen

Over een paar weken gaat het DS Reclame Open van start. Het tennistoernooi vindt plaats op de smashcourt tennisbanen in Beilen van 11 tot en met 18 juli.

Het is jaren geleden dat er een open toernooi door TC Smalhorst werd georganiseerd. Er zijn nu nieuwe banen en een aantal enthousiaste leden hebben zich ingezet dit toernooi te organiseren, waarbij DS Reclame de hoofdsponsor is. De tennisliefhebbers kunnen zich opgeven in de enkel, dubbel en de mix in de categorieën 5 tot en met 8. Naast de wedstrijden zijn er ook nog andere activiteiten, zoals een loterij, een pubquiz, een springkussen voor de kinderen en natuurlijk wordt er ook gezorgd voor versnaperingen. Zowel de tenniswedstrijden als de andere activiteiten zijn toegankelijk voor iedereen. Kijk op de website www.smalhorst.nl en op facebook voor meer informatie.

Auteur

Cindy Houwen