Jeanine de Vries is Miss TT Festival 2016

Assen

De 25-jarige Jeanine de Vries uit Waddinxveen is gekroond tot Miss TT Festival 2016. De verkiezing vond plaats op het Radio NL-podium en werd gepresenteerd door de winnares van vorige jaar Wieneke Dijk.

Ambassadrice TT Festival “Wauw! Ik ben Miss TT Festival 2016 geworden!!”, reageert de kersverse gekroonde Miss TT-Festival. Jeanine is van beroep tandartsassistente en in haar vrije tijd is ze vaak te vinden op het TT-circuit waar ze werkt als gridgirl. “Ik vind het superleuk om nu ook ambassadrice van het TT Festival te zijn!” Jeanine behaalde van de acht overgebleven kandidaten de hoogste score op de verschillende onderdelen van de verkiezing. Een vakkundige jury beoordeelde de verschillende onderdelen. De fotografen Eric-Jan Zwiers (FotoArtLine) en Maurice Vos beoordeelden de fotoshoots. Presentatie en catwalk zijn beoordeeld door Robin Hoven Lieuw Choy (12 Months of Beauty) en Lauraine van de Werff (Miss Drenthe 2012). Wildcard Miss Grand Naast de hoofdprijs van € 250,00 en diverse andere prijzen ontving Jeanine de Vries net als de 17-jarige Bente Vrieling uit Assen uit handen van Robin Hoven Lieuw Choy een wildcard voor de finale van de Miss Grand.nl verkiezing. De winnaar daarvan mag Nederland vertegenwoordigen tijdens de internationale verkiezing in 2017. Wie weet zien we onze Miss TT Festival 2016 Jeanine de Vries of Bente Vrieling straks stralen op het podium als Miss Grand.nl 2017.

Auteur

Cindy Houwen