Slotdag judoka’s Kubi Nage

WESTERBORK

Afgelopen zaterdag vonden in de Groene Borg in Westerbork de clubkampioenschappen plaats van judovereniging Kubi Nage.

Er was veel publiek aanwezig. Alle aanwezige judoka’s zetten hun beste beentje voor tijdens de onderlinge wedstijden. Fruit en fris waren verzorgd door Casper Vinke van de JUMBO in Westerbork. De volgende judoka’s zijn in hun poule clubkampioen geworden: Eve Jansen, Julian Hung, Martin Spit, Elin Tjaarda, Jaron Vogelaar en Marcel Rijsdijk. Marijn van Beek kreeg de prijs voor de mooiste worp. Iedereen gefeliciteerd met zijn prijs. De middag kreeg een vervolg op bungalowpark Het Hart van Drenthe in Zwiggelte. Na een spannend bosspel, levend stratego, kregen de judoka’s natuurlijk trek. Ze kregen patat en een snack, verzorgd door Peter Kuipers van het hart van Drenthe. Daarna was het weer tijd om huiswaarts te gaan.

Auteur

Albert-Jan Garama