Donderdagnachtvervoer TT goed verlopen

Assen

 Donderdagnacht hebben tot 4 uur nachtbussen gereden vanaf station Assen naar regio en campings in Assen.

Honderden reizigers maakten gebruik van met name de buslijn richting Hooghalen – Beilen – Westerbork. Ook is de dit jaar in de donderdagnacht toegevoegde lijn naar Rolde – Gieten goed gebruikt, evenals lijn 50 naar Vries – Haren – Groningen. De nachtbussen richting Smilde – Dieverbrug en Oosterwolde en richting de campings bij het TT-circuit en Witten – Witterzomer zijn beperkt gebruikt. Verwachting is dat deze lijnen komende nachten veel gebruikt gaan worden. TT nachtbussen richting regio en campings rijden komende nachten de hele nacht. Dankzij goede samenwerking met gemeente Assen kunnen ook komende nachten de TT bussen ondanks stremmingen in de stad het station goed bereiken. Reizigers wordt aangeraden  zoveel mogelijk te reizen met de OV-chipkaart. Meer informatie over TT bussen is beschikbaar op qbuzz.nl/gd

Auteur

Cindy Houwen