Bibliotheken verkopen recordaantal kaarten voor Shakespearetheater

DIEVER

Alle 700 kaarten die de Bibliotheken Drenthe en het Shakespearetheater aanboden aan Bibliotheekleden, zijn verkocht.

Nog niet eerder hebben de bibliotheken in Drenthe met een kaartenactie zoveel kaarten weten te verkopen. De Drentse Bibliotheken hebben hun krachten gebundeld met het Shakespearetheater in Diever door de generale repetitie van Richard III op 24 juni exclusief voor Bibliotheekleden open te stellen. Beide partijen delen een liefde voor literatuur en richten zich voor een groot deel op dezelfde doelgroep. De Bibliotheken beschikken over een groot ledenbestand, kennis en een breed aanbod aan middelen. Het Shakespearetheater heeft een prachtige locatie, een populair theaterstuk en een uniek aanbod in (jeugd)theater. Een samenwerking die nog jaren tot mooie activiteiten kan leiden. De twee kunnen elkaar nu, maar zeker ook in de toekomst, gaan versterken op het gebied van kennisdeling en amusement. Voor de andere voorstellingen van Richard III door het Shakespearetheater zijn nog wel kaarten beschikbaar. Deze zijn te koop zijn via het Shakespearetheater.

Auteur

Albert-Jan Garama