Veel winnaars tijdens Sportweek Beilen

ASSEN

C.V.V. Fit Boys werd vrijdag 17 juni uitgeroepen tot ‘Beste sportvereniging van Beilen’. De vereniging ontving uit handen van wethouder Gerard Lohuis de Sportweekbokaal.

De heren van Fit Boys mochten zich de 'Beste mannelijke sportploeg' noemen. De dames van Fit waren te sterk voor hun concurrenten en gingen er met de prijs van 'Beste vrouwelijke sportploeg' vandoor. De Gezelligste sportvereniging van Beilen is dit jaar De Spatters. Veel sportiviteit De organisatoren van de sportweek kijken terug op een succesvolle week. Er was veel gezelligheid en de opzet om elkaar en andere sporten beter te leren kennen, is zeker gelukt. Vrijdagavond werd de sportweek feestelijk afgesloten met feest in de Drenthehal. Uitslagen In totaal deden dit jaar zes verenigingen mee met in totaal drie herenteams en zes damesteams. De eindstanden waren als volgt: Herensportploegen: 1e Fit Boys 2e Vitesse 3e Fit Damessportploegen: 1e Fit 2e Fit Boys 3e Smash 3e HV Beilen 4e Vitesse 5e De Spatters Verschillende sporten De sportweek Beilen werd dit jaar voor het achtste achtereenvolgende jaar georganiseerd. De wedstrijden werden gespeeld in de Drenthehal. Iedere avond stond een andere sport centraal en op woensdagavond was er een klaverjassen in de kantine.

Auteur

Albert-Jan Garama