Drentse Fiets4Daagse 51e editie

WESTERBORK

De 51ste aflevering van de Drentse Fiets4daagse , 19 tot en met 22 juli, belooft een prachtige editie te worden. Vooral in Westerbork worden alle registers open getrokken om de duizenden deelnemers te laten kennismaken en proeven aan de echte Drentse sfeer.

In de startplaats Westerbork kunnen de deelnemers beginnen aan een 30, 40 of 60 km route. Veel energie is weer gestoken om het voor de kinderen in de 4kidsRoute van 30 km zo spectaculair mogelijk te maken. Er is van alles te beleven voor de kinderen op de routes vanuit het dorp. De hele week is trouwens verrassend met muziek, theater en een markt. Tijdens het fietsen komen de deelnemers in de omliggende plaatsen langs interessante bedrijven en andere leuke bezienswaardigheden die de moeite van het bezoeken waard zijn. Hoogtepunten Enkele hoogtepunten van startplaats Westerbork zijn: het gezamenlijke ontbijt in de Hoofdstraat op woensdag voor de start, aangeboden door de Westerborkers aan alle deelnemers die starten vanuit Westerbork. Woensdagmiddag- en avond kunnen de deelnemers terecht voor een heerlijk preuvenement dat wordt georganiseerd door de gezamenlijke Horeca uit Westerbork en directe omgeving. De Fiets4daagse bestaat 51 jaar met vijf jaar Westerbork als startplaats. Dat belooft een bijzondere editie te worden, er is met name veel te beleven voor kinderen in de Drentse Fiets4daagse 4kids. Meer informatie of nu al inschrijven? Kijk op http://www.fiets4daagse.nl/.

Auteur

Albert-Jan Garama