Disney centraal tijdens Pinokkio on stage

ASSEN

De traditionele afsluiting van het naschoolse activiteitenseizoen van Kinderdagverblijf Pinokkio vond 15 juni plaats in Theater De Nieuwe Kolk. Sneeuwwitje en Minnie Mouse presenteerden het festijn, waarbij Disney centraal stond.

Wegens de grote belangstelling van vorig jaar, waren er nu twee voorstellingen met daarin vele optredens van de kinderen in de buitenschoolse opvang. Na weken van oefening konden ouders, familie en vrienden getuige zijn van een toneelstuk, sing-a-long, turnact en breakdance. De Kunstbende verzorgde een gastoptreden tijdens deze op Disney geïnspireerde versie van Pinokkio on stage. Ook werd er foto- en filmmateriaal worden getoond van diverse aangeboden activiteiten van het afgelopen seizoen. De samenwerkingspartners van Pinokkio en gemeenteraadslid Kootstra van D66 prezen Pinokkio voor haar opvang en de aangeboden activiteiten.

Auteur

Albert-Jan Garama