Muziekfestival Boet’n Pop in Rolde

ROLDE

De eerste editie van Boet’n Pop is op 9 juli. Organisator Rolder Activiteiten Stichting (RAS) liep al langer rond met plannen voor een openlucht muziekfestival. Dit jaar gaat het er dan eindelijk van komen, Boet’n Pop is een feit.

Boet’n Pop heeft de ambitie een gezellig muziekfestival te zijn voor jong en oud. De organisatie is er in geslaagd een gevarieerd muziekprogramma samen te stellen met voor ieder wat wils. Er zijn zes lokale en regionale live-acts geboekt welke tussen 16.00 uur ’s middags en 01.00 uur ’s nachts zullen optreden. Het programma zal worden gepresenteerd door Herman van Oost, bekend als DJ bij ’t Hof van Rolde in de jaren 80. Een braderie en activiteiten voor de kinderen maken het programma compleet. Zie ook www.ras-rolde.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama