Tiendaagse boekverkoop Bibliotheek Assen

ASSEN

Snuffelen tussen de oude boeken en net dat ene exemplaar vinden die je graag mee wil nemen op vakantie. Dat kan tijdens de grootse boekverkoop van Bibliotheek Assen.

Dit keer een boekverkoop van niet twee, maar tien dagen lang. Van 20 tot en met 30 juni wordt er een ruime collectie aan boeken en tijdschriften aangeboden tegen mooie prijzen. Bibliotheek Assen ververst iedere week haar collectie, zodat er bij elk bezoek nieuwe titels klaar staan. Dat betekent dat de bibliotheek af en toe ook afscheid moet nemen van oude bekenden. De boeken zijn te koop voor euro 1 per stuk en 6 voor euro 5. Er zijn kinderboeken, romans, informatieve boeken en tijdschriften. Daarnaast is er een speciale collectie boeken te koop voor euro 2,50 per stuk. Kijk voor de openingstijden van de bibliotheek op www.bibliotheekassen.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama