Negende Zeijer Fietstocht

ZEIJEN

Voor de negende keer is in Zeijen de Zeijer Fietstocht, waarvan de opbrengst van het deelnamegeld bestemd is voor KWF Kankerbestrijding.

De Zeijer Fietstocht vindt dit jaar plaats op zondag 28 augustus en de start is tussen 10.00 en 11.00 uur bij café Hingstman in Zeijen. Er zijn drie routes 30 50 en 100 km. Deelname bedraagt euro 10 voor volwassenen en euro 5 voor jeugd tot en met 17 jaar. Het deelnamegeld dient te worden overgemaakt op bankrekeningnummer NL63 RABO 0143 8971 60 t.b.v. Fietstocht t.n.v. KWF o.v.v. naam, woonplaats en aantal kilometers. Aanmelden via e-mail: zeijerfietstocht@hotmail en via telefoonnummer 0592-291613. Aanmelden is niet verplicht, maar wel handig voor de organisatie. Meer informatie is te vinden op www.zeijen.nu via het logo van de fietstocht of via bovenvermeld telefoonnummer.

Auteur

Albert-Jan Garama