Midzomer Brocante Dagen bij 't Vergiet Gieten

GIETEN

De Midzomer Brocante Dagen zijn op 24 en 25 juni van 11.00 tot 17.00 uur bij ’t Vergiet, Bonnen 65 in Gieten.

De opbrengst is weer grotendeels bestemd voor de projecten van de Stichting Actie Calcutta. Zie www.actiecalcutta.nl. ’t Vergiet collectief heeft in de afgelopen jaren met heel veel succes en inzet een meisjes hostel, waterpompen, schoolmeubilair, een kookinstallatie en onderwijs projecten gerealiseerd voor de allerarmste kasteloze, kansarme kinderen in Calcutta. De bouw van een jongens hostel is halverwege en hiervoor is nog ruim vijfduizend euro nodig. Voor iedereen die van betaalbare brocante, sfeer, gezelligheid en snuffelen tussen oude spullen houdt, is het genieten tussen de vergieten op de gastvrije deel. De vergieten verzameling is inmiddels uitgegroeid tot meer dan driehonderd verschillende exemplaren. Vrij entree, voor meer info tel; 0592 263217.  

Auteur

Albert-Jan Garama