FOTOREPORTAGE | KinderWampex Bovensmilde

BOVENSMILDE

In Bovensmilde was vorige week de tweede editie van de KinderWampex. De KinderWampex is bedoeld voor alle basisschool kinderen in- en rondom Bovensmilde.

De kinderen gingen via een speurtocht langs speeltuinen in Bovensmilde waarbij diverse opdrachten moeten uitgevoerd. De Wampex viel overigens samen ‘De Nationale Buitenspeeldag 2016’ is. Behalve bewegen was het stimuleren van de samenwerking tussen diverse verenigingen en vrijwilligers het uitgangspunt. De Wampex startte bij Molo-Oekoe en de finish was bij de IJsbaan. De KinderWampex werd mede mogelijk gemaakt door Stichting Speeltuinen overleg Midden-Drenthe, Stichting Welzijn Middendrenthe, Stichting Molo- Oekoe, IJsvereniging Voorwaarts, Poiesz- supermarkten, Stichting Jeugdwerk Bovensmilde en diverse vrijwilligers. Fotograaf Bert Vennik nam een kijkje bij de Wampex en maakte bijgaande fotoreportage.

Auteur

Albert-Jan Garama