Ilona Dulfer nieuw Lid CvB a.i. Drenthe College

ASSEN

Mevrouw Ilona Dulfer (54 jaar) zal op 20 juni 2016 als Lid College van Bestuur a.i. in dienst treden bij Drenthe College. Zij vult daarmee de vacature die sinds het vertrek van Gini Coutinho was ontstaan.

Mevrouw Dulfer heeft een brede bestuurlijke ervaring en heeft veel inhoudelijke kennis van het mbo-onderwijs. Ze is haar carrière begonnen als docent en heeft na vele studies diverse leidinggevende functies bij verschillende onderwijsinstellingen vervuld. Haar laatste functie was lid CvB van ROC West Brabant. Mevrouw Dulfer is als bestuurder vooral mensgericht en verbindend, waarbij ze altijd oog heeft voor het primaire proces. Mevrouw Dulfer herkent zich in de visie DC en wil hieraan graag haar bijdrage leveren. Het DC haalt met haar een ervaren onderwijsbestuurder binnen de school, die aan de slag kan met de vele uitdagingen die Drenthe College wachten. De delegaties die bij het selectieproces betrokken waren (OR, SR en het Centraal Management Team), waren allemaal positief over haar.

Auteur

Albert-Jan Garama