Drie inbrekers op heterdaad betrapt in Assen

Assen

  Door een oplettende buurtbewoner konden agenten in Assen zaterdagnacht drie inbrekers op heterdaad betrappen. Ze stonden in een woning aan de Maasstraat.

Het boeventrio uit Assen van 15, 21 en 23 jaar oud had bivakmutsen en inbrekersgereedschap bij zich. De buurtbewoner had twee van de drie heren naar binnen zien gaan en waarschuwde de politie. Ter versterking kwam ook een hondengeleider ter plaatse. Aan de buitenkant van de woning zaten braaksporen. Binnen troffen agenten de drie Assenaren. De bewoners waren niet thuis. Naast inbrekersgereedschap had het drietal ook sieraden bij zich. Of ze afkomstig zijn uit de woning aan de Maasstraat, is niet bekend. Alle spullen zijn in beslag genomen. De drie inbrekers zitten vast.

Auteur

Redactie Digitaal