Avondwandel4Daagse Rolde succes

ROLDE

Voor de vierde keer organiseerde de Rolder Activiteiten Stichting de Avondwandel4Daagse wat een groot succes was. Het vorige jaar deden er Ongeveer 235 lopers mee dit jaar waren het er 350 dus een mooie stijging.

De derde avond liep burgemeester Erik van Oosterhout de 5 km. mee. Dit jaar deden er mensen mee van de Kokstichting en van de Wenning. Allemaal in rolstoelen en geduwd door vele vrijwilligers, voor hen was er een speciale route van 3 km. uitgezet. Woensdag werden de lopers verrast met een appel onderweg uitgedeeld door de RABO BANK. De laatste dag kwamen alle lopers samen bij de Kokstichting waar het dweilorkest de Dwaarsliggers uit Zuidbroek hen opwachtte. Onder begeleiding van de band werd in optocht door het dorp naar het Stationskoffiehuis gelopen waar de medailles werden uitgedeeld. Mede door de vele vrijwilligers is dit weer een mooi evenement geworden. Nog even twee mensen eruit lichten de heer en mevrouw Suichies zijn onze vaste controlepost maar ze zijn allebeide al 78 jaar dus petje af voor deze mensen.

Auteur

Albert-Jan Garama