Suzanna Jansen geeft lezing en opent pop-up store

ASSEN

Schrijfster Suzanna Jansen geeft 25 juni een lunchvoordracht bij Kunstplaza Schurer op de hoogste etage van Warenhuis Vanderveen te Assen. Het ‘Kadetje Cultuur’ zal gaan over haar boek en het theaterspektakel ‘Het Pauperparadijs’, deze zomer in Veenhuizen.

Het Kadetje Cultuur is van 12.00 tot 13.45 uur. Na de lunchvoordracht opent Suzanna Jansen een speciale ‘Pauperparadijs pop-up store’ op de begane grond van het warenhuis. Vervolgens zal Suzanna Jansen van 14.00 tot 15.00 uur signeren in de pop-up store van Het Pauperparadijs op de begane grond naast afdeling Bruna. Opgeven voor de lunchvoordracht kan tot 22 juni door te mailen naar kadetjecultuur@vanderveen.nl of door langs te gaan bij het Kunstcafé. De kosten zijn euro 14,50 p.p. inclusief lunch en voordracht. Snelle beslissers (opgave voor 18 juni) krijgen er een vrijkaart voor het Drents Museum bij. Fotograaf Rop Zoutberg.

Auteur

Albert-Jan Garama