Drents talent krijgt een eigen podium TT Festival

ASSEN

Het Drents talent krijgt tijdens het TT Festival op 23, 24 en 25 juni een eigen podium op het TT Talent Stage in de Rolderstraat.

In totaal zijn er wel twintig acts. Op donderdag 23 juni en vrijdag 24 juni staan Drentse bands geprogrammeerd. Op zaterdag 25 juni zullen dj’s uit Drenthe op het podium draaien. Ook op andere podia staan artiesten uit de omgeving. Op zaterdag 25 juni begint bijvoorbeeld op het Nozem Stage de Asser formatie Blackbriar als opwarmer voor Navarone en John Coffey. Het podium met Drentse talenten is een initiatief van het TT Festival Assen, de Provincie Drenthe, poppodium Bonaparte en expertisecentrum en projectorganisatie kunst en cultuur K&C. De Provincie Drenthe stelt hier een speciale subsidie voor beschikbaar. Het podium wordt samen met Mennegarestaurant en cateringservice gefinancierd. De organisaties vinden het belangrijk regionaal talent een podium te bieden.

Auteur

Albert-Jan Garama