KidsSingIn in Kloosterveen Assen

ASSEN

In De Ontmoeting in de Kloosterveste is op 12 juni een Kids Sing-in. In deze kerkdienst, speciaal voor jongeren, wordt veel gezongen. De dienst wordt met veel enthousiasme begeleid door een band. Een bijzondere dienst van de Protestantse Gemeente Assen.

“Op reis met ….”, dat is het thema van de viering. Zo vlak voor de zomer staan wordt stilgestaan bij de vakantieperiode. Blijf je thuis of ga je op reis? En, ga je alleen op reis of ……? Daar gaat het over in deze viering. Houd je van zingen? Dan kun je tijdens deze dienst je hart ophalen. Daarbij ook een aantal mooie verhalen. Speciaal voor de ouderen is er de oudernevendienst verzorgd door Auckjen Ridderbos. Om 10.00 uur in de MFA van Kloosterveste. Kijk eventueel ook op www.dedrieklankassen.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama