Groove Patrol op het Cerckplein

BEILEN

Op het Midzomerfeest in Beilen op vrijdag 17 juni speelt de band Groove Patrol op het Cerckplein achter Dinercafé de Cerck. Het optreden begint om 22.00 uur en is gratis toegankelijk.

Na hun optreden vorig jaar op ditzelfde feest is de afspraak voor dit jaar al gemaakt. Het was dus een bijzonder sfeervol optreden met goede muziek van deze negen mans formatie. Van alle kanten werd vol lof over deze avond gesproken. Geen wonder dat de band ook dit jaar weer graag optreedt. Groove Patrol neemt je mee op een muzikale reis van de 70-er jaren tot het heden, waarbij de groove als een rode draad door de nummers heen geweven is.

De groovende ritmes, strakke sound, pittige blazer partijen en rauwe zangpartijen zorgen ervoor dat er gedanst moet worden!! Groove Patrol geeft een eigen, verrassende draai aan de nummers, waardoor stil zitten geen optie meer is. Het wordt het eerste optreden op het nieuwe podium op het Cerckplein.

Zie ook www.decerck.nl.


Auteur

Redacteur