Fitland Assen geeft korting

ASSEN

Bij Fitland Assen is het mogelijk om negen weken te sporten met 50% korting. Deelnemers betalen geen registratiekosten. Wie daarna bij Fitland wilt blijven sporten ontvangt tevens 30% korting op vrij opzegbaar sporten. De actie is verlengd tot 1 juli.

Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen. De instructeurs staan klaar om alles uit je training te halen wat er in zit en leren om zo resultaatgericht mogelijk te trainen in de vrije fitnessruimte. Hierbij worden onder andere materialen zoals kettlebellsen bokszakken gebruikt voor trainingen op ieder niveau. The CrossBoxb innen Fitland is een ruige trainingsruimte. De CrossBox trainingen zijn een combinatie van olympisch gewicht heffen, atletiek en gymnastiek. Onder andere kettlebells, olympische stangen, optrekstangen en turnringen zijn veelgebruikte trainingsmaterialen. Wie een betere conditie wil en houdt van fietsen of bewegen op muziek is bij Fitland aan het juiste adres. Met opzwepende muziek en een enthousiaste instructeur die het tempo of de oefeningen aangeeft vliegt het uur voorbij. Check het rooster voor het complete aanbod. Inspanning en ontspanning gaan hand in hand bij Fitland. Met meerdere wellnesscabines en faciliteiten is het mogelijk na de training actief te herstellen in de luxe spa/ Fitland Assen, Nijverheidsweg 1 Assen, 0592- 870374, assen@fitland.nl, www.fitland.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama