Zomervoetbalavonden in Beilen

BEILEN

Ook dit jaar zijn er in Beilen weer de zomervoetbalavonden. Donderdag 16 juni vindt de eerste plaats bij de voetbalkooi aan de Reigerlaan. Alle avonden starten om 18.30 uur en om 20.30 uur is het afgelopen.

Alle jongeren in de leeftijd van 9 tot en met 14 jaar kunnen (gratis) deelnemen. Aanmelden kan op de avond zelf, dus kom langs om gezellig te voetballen. Iedere avond is er een leuke ‘beker’ voor de winnaar. De zomervoetbalavonden zijn dit jaar op donderdagavond, de locaties zijn: 16 juni Voetbalkooi Reigerlaan (tegenover de Poiesz). 30 juni Voetbalveld bij de Spiekvijver (’t Spiek), 7 juli Voetbalveldje aan de Morgensterlaan (Nagtegael), 21 juli Voetbalveld aan de Breekkamp (Beilen-Noord), 28 juli Voetbalveldje aan de Plattenkamp (Beilen-Noord). Het achterliggende idee van de ‘Zomervoetbalavonden’ is dat veel sporten in de zomervakantie hun zomerstop hebben, om jongeren toch de kans te bieden om ook in deze periode te sporten in hun eigen buurt zijn deze avonden tot stand gekomen. Het initiatief hiervoor werd genomen door de jongeren- en opbouwwerkers van Welzijnswerk Midden-Drenthe i.s.m. een aantal buurtverengingen uit Beilen.

Auteur

Albert-Jan Garama