TT Hall wordt overdekte camping

ASSEN

Het laatste weekend van juni is het weer zover. Honderdduizenden bezoekers trekken dan naar Assen voor de TT races. Ook dit jaar kunnen zij weer overnachten op de overdekte camping in de TT Hall naast het circuit. De evenementenhal wordt voor deze gelegenheid weer omgedoopt tot de TT Indoor Camping.

De beursvloer waar normaal gesproken diverse evenementen worden georganiseerd, wordt ingericht als camping met douchefaciliteiten en een gezellige loungebar/restaurant. Daarnaast is er in de TT Hall van ruim 15.000 vierkante meter ook ruimte voor een indoorparkeerplaats voor de motoren van de campinggasten en andere bezoekers van de TT. Een complete kampeeruitrusting meenemen is niet nodig. Een tweepersoonstent en ook luchtbedden zijn op voorraad en kunnen bij aankomst door de gasten ter plekke worden aangeschaft. Maar een eigen tent meenemen mag natuurlijk ook. Kijk voor meer informatie en om te reserveren op www.tt-hall.nl/camping.

Auteur

Albert-Jan Garama