Viering United Nations Internationale Yogadag Westerbork

WESTERBORK

De viering van de United Nations International Yoga day iis op 21 juni. In Westerbork biedt QUENO Sport & Fitness een gratis Yoga les aan op de Drentse hei.

De Internationale Yogadag is in het leven geroepen om aandacht te vragen voor mens, natuur en milieu. Yoga is een bewegingsvorm waarbij aandacht en bewust zijn een grote rol speelt. Het is daarom niet verwonderlijk dat de prime minister van India de Yoga gemeenschap heeft gevraagd deze dag te gebruiken om aandacht te vragen voor alles wat leeft. Tijdens de workshop op het heideveld zal gewerkt worden met Hatha yoga en Vinyasa yoga zodanig, dat iedereen met en zonder yoga ervaring, kan deelnemen aan de les. De les zal gegeven worden door Annemiek Smegen. Haar collega’s Annet van Kooten en Corina de Groot zullen deelnemers helpen daar waar nodig. De les start om 19.15 op de heide. Vertrek vanaf QUENO om 19.00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de agenda op www.queno.nl of www.quenosportopleidingen.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama