TFC Gieten Jumbo Abbas Toertocht

GIETEN

De Jumbo Abbas Aa en Hunze fietstoertocht van Toer Fiets Club Gieten is op 12 juni. De tocht zal de deelnemers over diverse routes door het noordelijke deel van de provincie Drenthe voeren lang vele bezienswaardige en aantrekkelijke fietsgebieden.

Onderweg zijn er meerdere verzorgingsposten ingericht waar de deelnemers van een drankje of een versnapering worden voorzien. Ook aan de start en finish kunnen de deelnemers diverse eet en drinkwaren tot zich nemen. De afstanden die gereden kunnen worden zijn 35, 60 of 100 kilometer en de start is respectievelijk van 09.00 tot 13.30 (35 km) van 08.30 tot 11.30 (60 km) en van 08.00 tot 10.00 (100 km). De start is vanaf de kantine van de IJsver. Gieten-Bonnen aan het Boddeveld 17 te Gieten. Hier is ruim voldoende parkeergelegenheid en de mogelijkheid tot omkleden en douchen. Deelnemers op de racefiets zijn verplicht tot het dragen van een valhelm.

Auteur

Albert-Jan Garama