Uitreiking MVO-Certificaten door wethouder Maurice Hoogeveen

ASSEN

Acht bedrijven/organisaties hebben onlangs uit handen van wethouder Maurice Hoogeveen het MVO-certificaat ontvangen.

De acht onderscheiden bedrijven zijn: Afier, Alescon, Buro Bakker, Corocor, DAAT Drenthe, Drenthe college, Tandartsenpraktijk Roden en Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Ook de gemeente Assen zelf is beloond met het MVO-certificaat. MVO-Certificaat Het MVO-certificaat wordt verleend door de MVO-Alliantie Noord Nederland, een initiatief van AssenvoorAssen. Bedrijven en organisaties die MVO integraal in hun bedrijfsvisie hebben opgenomen en in de praktijk op elk onderdeel van de 3 p’s, people, planet en profit, MVO toepassen maken kans op het certificaat. Met de uitreiking wil de MVO-Alliantie zichtbaar maken hoeveel bedrijven en organisaties in Noord Nederland sociaal en duurzaam ondernemen en werken. Verder stond ook het afscheid van voorzitter Noor van Leeuwen van AssenvoorAssen op het programma. Naast mooie woorden kreeg Noor van Leeuwen evenals de stichting AssenvoorAssen een zilveren legpenning overhandigd.

Auteur

Albert-Jan Garama