Teambattle Assen van start

ASSEN

In het Duurzaamheidscentrum was 31 mei de startbijeenkomst van de Teambattle Assen, een initiatief van AssenvoorAssen, Werkplein Baanzicht en Mijn Buurt Assen. De Teambattle is een interactief spel, dat in het leven is geroepen als innovatieve aanpak om de leefbaarheid in diverse wijken van Assen te vergroten. Het project richt zich met name op mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en ondernemers.

Het idee achter de Teambattle is om teams te vormen bestaande uit (wijk)ondernemers, professionele dienstverleners op het terrein van zorg/welzijn en arbeid en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ieder team heeft de opdracht om met diverse activiteiten zoveel mogelijk punten te verzamelen. Deze activiteiten vinden plaats in diverse wijken van Assen en aan het project is een spelelement gekoppeld, namelijk het verdienen van zoveel mogelijk punten. Hoe meer mensen er aan de activiteit deelnemen des te meer punten er toegekend worden. Dit spelelement moet ervoor zorgen dat zoveel mogelijk gezamenlijk initiatieven ontstaan. Het initiatief draagt bij aan het arbeidstraject en door het opdoen van ervaring wordt er gewerkt aan participatie en een hogere leefbaarheid in de wijk(economie). Ook aansluiten bij de Teambattle Assen? Neem dan contact met ons op via: info@teambattleassen.nl. Met name wijkondernemers zijn van harte welkom.

Auteur

Albert-Jan Garama