Laatste Repair Café Assen voor de zomer

ASSEN

De laatste bijeenkomst van het Repair Café Assen voor de zomerstop is op 4 juni. De laatste kans dus om nog voor de vakantie met de kapotte tent in Kloosterveen langs te komen, of om de playstation weer heel mee te kunnen nemen. ok welkom zijn stofzuigers, tuingereedschap of kleding.

Nieuw kopen is zonde van het geld en het milieu, vaak is een kleinigheid genoeg om een kledingstuk of apparaat nog jaren dienst te kunnen laten doen. Repair Café's zijn bijeenkomsten waar handige vrijwilligers bezoekers helpen om spullen te repareren. Van 11.00 tot 16.00 uur, daarna vanaf 3 september weer iedere eerste zaterdag van de maand. MFA Kloosterveste, Vesteplein 5 in Kloosterveen. Een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt gewaardeerd, de parkeergarage is gratis.

Auteur

Albert-Jan Garama