Bibliotheken Drenthe en Shakespearetheater werken samen

DIEVER

De Drentse Bibliotheken hebben hun krachten gebundeld met het Shakespearetheater in Diever. Beide delen een liefde voor literatuur en richten zich voor een groot deel op dezelfde doelgroep.

Daarnaast kunnen de twee elkaar nu, maar zeker ook in de toekomst, gaan versterken op het gebied van kennisdeling en amusement. De Bibliotheken beschikken over een groot ledenbestand, kennis en een breed aanbod aan middelen. Het Shakespearetheater heeft een prachtige locatie, een populair theaterstuk en een uniek aanbod in (jeugd)theater. Een samenwerking die nog jaren tot mooie activiteiten kan leiden. De eerste uitkomst van deze samenwerking is een ticketactie voor Drentse bibliotheekleden en nieuwe leden van de Bibliotheek. Op vrijdag 24 juni 2016 om 20.30 uur is de generale voorstelling en deze avond is alleen te bezoeken voor Bibliotheekleden. Tegen een bedrag van euro 7,50 kunnen leden een kaartje bemachtigen voor deze avond. Nieuwe leden krijgen bij inschrijving twee gratis kaartjes voor deze voorstelling. Meer informatie hierover is te vinden op de website van de Bibliotheek.

Auteur

Albert-Jan Garama