BeneFIETSactie in De Drentse Zaak met Linata Rutgers

ASSEN

Fiets voor een Huis met Verzuim&Zo

De Drentse Zaak in Assen staat op zaterdag 11 juni volledig in het teken van de beneFIETSactie. Het wordt georganiseerd door Verzuim & Zo. Eigenaresse Linata Rutgers hoopt op deze manier zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Fiets voor een Huis. Linata Rutgers beklimt op 16 juli zelf de Galibier in Frankrijk. Net als vele andere Nederlanders - en samen met wielrenner en ambassadeur Bauke Mollema- komt de eigenaresse van Verzuim & Zo in actie voor Fiets voor een Huis. Het goede doel zamelt geld in, waarmee arme gezinnen in Bangladesh de mogelijkheid krijgen een eigen huis te bouwen. Rutgers: “Voor duizend euro bouwen zij een woning. Als bedrijf gaan we voor minstens twee huizen. Dat is echt onze drive. Deze benefietactie sluit goed aan bij onze organisatie. We zijn natuurlijk zelf dagelijks bezig met gezondheid en vitaliteit,maar dan op het gebied van werk” Fit & gezond de zomer in Verzuim & Zo houdt op zaterdag 11 juni samen met haar partners tussen 9.00 en 16.00 uur diverse workshops, lezingen en activiteiten in De Drentse Zaak. Zo zijn er workshops over Timemanagement, maar ook over Agendaplanning en Outlook of over gezond afvallen. Voor de kleintjes zijn er poffertjes en diverse oud-Hollandse spelletjes. Het wordt een vrolijke, sportieve dag, iedereen is welkom om mee te doen. De Drentse Zaak is het werk- en kenniscentrum van ondernemend Assen, gevestigd in het monumentale pand aan de Beilerstraat nummer 24 in Assen. Zie ook  www.dedrentsezaak.nl. Op de foto Linata Rutgers.

Auteur

Albert-Jan Garama